درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

دستور رئیس مجلس درباره دهک‌بندی و حذف برخی یارانه بگیران + جزئیات

رئیس مجلس گفت: موضوع حذف برخی یارانه بگیران با جدیت دنبال می شود و کمیسیون اجتماعی مجلس نیز موظف به پیگیری موضوع شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۱ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 15
کد خبر: ۱۳۳۶۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، سلمان اسحاقی نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز یکشنبه (25 اردیبهشت) مجلس در اخطاری، اظهار داشت: ما در مجلس سه بازوی مشورتی اعم از مرکز پژوهش ها، کمیسیون ها و مشاوران تخصصی و انفرادی داریم، اما بدعت اشتباهی گذاشته شده که به رأی گیری نمایندگان آسیب می‌زند، کمیسیون‌ها یا دولت نمی تواند درباره پیشنهادات مطرح پیرامون طرح و لوایح نظری نداشته باشد. نظر تخصصی کمیسیون ها درباره پیشنهادات برای نمایندگان مهم است و آن را در رأی گیری مدنظر قرار می دهند.

 

وی ادامه داد: از سوی دیگر در مورد مسائلی که پیگیری می کنیم، اتفاقی به نام جراحی اقتصادی در کشور رخ داده، اما برخی موضوعات در این جراحی نادیده گرفته شده است. متاسفانه از دورترین روستاها و نقاط حوزه انتخابیه تماس می گیرند و می گویند که یارانه شان قطع شده است، در حالی که قرار ما این بود ضمن حفظ قیمت های شهریور سال گذشته، جراحی اقتصادی انجام شود، اما این اتفاق نامبارک به شکل دیگری رخ داده است.

 

عضو کمیسیون بهداشت مجلس همچنین خطاب به رئیس مجلس، پیشنهاد داد که کارگروه یا تیم جهادی ای را مدنظر قرار دهید تا بتواند دغدغه مردم را در کنار گرانی ها که در آینده می تواند تثبیت قیمت ها را داشته باشد، پیگیری کند. ضعیف ترین مردم جزو یارانه بگیران نیستند، لذا در کنار حمایت از دولت، ضروری است دولت را مکلف کنید در یک بازه زمانی تکلیف حق مردمی که اجحاف شده را تعیین و آنها را مورد توجه قرار دهد.

 

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اخطار این نماینده درباره نظر کمیسیون ها درباره پیشنهادات طرح و لوایح گفت: برخی پیشنهادات در کمیسیون مطرح نشده و نمایندگان در صحن علنی آن را بیان می کنند، لذا کمیسیون درباره آن نظری ندارد، کما اینکه ممتنع هم یک رأی است، بنابراین این موضوع وارد نیست.

 

وی درباره حذف یارانه برخی از مردم و گرانی های اخیر، یادآور شد: در رابطه با بحث دهک ها در نطق و تذکر یادآور شدم که این موضوع با جدیت دنبال می شود. کمیسیون اجتماعی مجلس نیز موظف به پیگیری موضوع شده، روز گذشته هم در رابطه با همین بحث با شخص رئیس جمهور محترم جلسه ای داشتم و صحبت کردیم. این مسئله پیگیری خواهد شد./فارس

ارسال نظر